Ζητούνται Web developers

Nick Papanotas's Facebook profile Γράφει ο Νίκος Παπανώτας | View CommentsLeave a Comment
Τελευταία ενημέρωση: Friday, September 25, 2009 | 20287 Views

Disclaimer: Συγχωρέστε με για το spammy post που ακολουθεί, απλά θεώρησα σωστό να γράψω την παρακάτω “αγγελία” στο blog μια και που η εύρεση web developer στην Ελλάδα είναι πολύ ζόρικη υπόθεση. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με κάτι πιό ενδιαφέρον :)

Όπως προαναφέρθηκε λοιπόν….

Ζητούνται Web developers

Στα πλαίσια της μετατροπής του Social Whale απο ένα site μερικών φίλων σε εταιρία χρειαζόμαστε άτομα για να επισπέυσουμε την διαδικασία του development για το Social Whale αλλα και γενικά για το δίκτυό μας  (εκτός του SocialWhale υπάρχουν και άλλα inhouse projects υφιστάμενα και μελλοντικά)

Προσόντα

Παρακάτω είναι κάποια προσόντα που θα θεωρήσουμε ιδανικά, χωρίς να περιμένουμε απο κάποιον υποψήφιο να τα πληρεί όλα (οπότε μην τρομάζετε :)  )

 • Web development σε LAMP (linux, apache, mysql, php) κατά προτίμηση με κάποια εμπειρία σε scaling (memcache, code optimization, κτλ.)
 • Προγραμματισμός με API (πχ. twitter, facebook, myspace, κτλ)
 • Εμπειρία σε open source και linux. Δέν είναι τόσο απαραίτητο ωστόσο θεωρείστε δεδομένο οτι ο υπολογιστής που θα εργάζεστε θα έχει linux ενω γενικώς η φιλοσοφία μας είναι προσανατολισμένη στο open source.
 • Web design principles. Σαν web developer δέν θα ασχοληθείτε με αυτό το κομάτι,  ωστόσο θα εκτιμηθεί κάποια εμπειρία σε αυτό που τα “geeks” ονομάζουν web design (css3, html4/5, jquery, semantic markup, table less designs, κτλ.)
 • Εμπειρία σε προγραμματισμό plugins για εφαρμογές τρίτων (πχ. Firefox, wordpress, κτλ.)
 • Development σε C με QT, Adobe AIR/Flex, κτλ.

Περιβάλλον

Νομίζω πως το περιβάλλον θα είναι το ιδανικό αν φυσικά είστε ο άνθρωπος που ψάχνουμε (δηλαδή αν είσαι καμένος/geek σαν και εμάς) Σαν εταιρία ασχολούμαστε αποκλειστικά με inhouse development συνεπώς δέν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πελάτες που δέν έχουν ιδέα απο internet, ενώ τα projects με τα οποία θα ασχοληθείτε θα είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο αφού στην Ελλάδα δυστηχώς δέν υπάρχουν αρκετές εταιρίες που ασχολούνται με inhouse development. Στην εταιρία μας δέν υπάρχει dress code(!) ενώ η μόνη απαίτηση απο μέρους μας είναι το να γίνεται σωστή δουλειά και μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, κάτι το οποίο φαντάζομαι είναι ιδανικό αν είστε – όπως ξαναείπα – ο άνθρωπος που ψάχνουμε :)

Οικονομικές απολαβές

Γενικά η φιλοσοφία μας είναι να είναι ευχαριστημένοι οι συνεργάτες μας, οπότε θεωρείστε δεδομένο οτι οι απολαβές σας θα είναι ανάλογες με την δουλειά που κάνετε.

Εφόσον σας ενδιαφέρει η πρότασή μας, μπορείτε να μας στείλετε κάποιες πληροφορίες/βιογραφικά στο nikolas@webdigity.com

[photo credit]

 • http://developstories.gr/uncategorized/%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-web-developers/ Advanced Programming Stories

  Ζητούνται Web developers…

  Αν είστε subscriber στο blog μου σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η παρακάτω αγγελία. Η αγγελία αφορά το Social Whale, το project με το οποίο ασχολούμαι τους τελευ……

blog comments powered by Disqus