Εταιρίες που πληρώνουν

Nick Papanotas's Facebook profile Γράφει ο Νίκος Παπανώτας | View CommentsLeave a Comment
Τελευταία ενημέρωση: Saturday, October 18, 2008 | 7964 Views

Είναι γενικότερο πρόβλημα το γεγονός οτι στο internet υπάρχουν πολλοί απατεώνες και υπάρχουν αρκετά affiliate προγράμματα τα οποία δεν πληρώνουν τα μέλη τους.

Παρακάτω είναι μια λίστα με εταιρίες απο τις οποίες έχω λάβει κάποια πληρωμή και θα προσπαθώ να την ενημερώνω ωστε να είστε πιό σίγουροι με τα ventures σας:

Επίσης να σας ενημερώσω και για κάποιες εταιρίες οι οποίες δέν με πλήρωσαν ή με διώξαν απο το πρόγραμμα τους χωρίς λόγο:

 • SEDO (είχα ένα domain που διαφημίστηκε στην Tv και λόγω traffic μου είπαν οτι έκλεβα!!!)
 • YesAdvertising / Cliksor (πάλι ban στα καλά καθούμενα πρίν απο την πρώτη επιταγή

Σε περίπτωση που έχω κάτι νεότερο θα ενημερώσω το παρών post.

 • http://www.webdesignblog.gr John Efstathiou

  Ενδιαφέρον, πολύ χρήσιμη πληροφορία. Συμφωνώ πως πρέπει να ενημερώνετε η διαδικτυακή κοινότητα για αυτούς τους “απατεώνες” μέσω των blog και άλλων επικοινωνιακών καναλιών ώστε να στιγματίζονται, για να αποφεύγονται ειδικότερα από τους επαγγελματίες του χώρου.

 • Νίκος Παπανώτας

  Φίλε Γιάννη έτσι ακριβώς. Στο internet η “δύναμη” του κόσμου είναι πολύ πιο εμφανής και πρέπει να χρησιμοποιείται για το καλό όλων μας. Ειδικά για τους επαγγελματίες publishers αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

  Παρεπιπτόντως αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό με την SEDO δείτε αυτό το post: http://humanworks.gr/seo/%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%84%CE%B1-domain/

 • http://www.wraia.gr/ harilaos

  Ενδιαφέρον!
  Χρειαζόμαστε διαφήμιση για το ωραια.gr.
  Ποιο θα πρότεινες να δοκιμάσουμε;

 • Νίκος Παπανώτας

  Χαρίλαε απο όλα τα παραπάνω, το μόνο που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι το adsense – τα άλλα απαιτούν αγγλικό περιεχόμενο – αλλα δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα, εκτός απο περιοχές που υπάρχει κείμενο (π.χ τα blogs των χρηστών)

  Γενικά νομίζω για ένα τέτοιο site καλύτερα είναι να πουλάτε μόνοι σας το inventory σας.

blog comments powered by Disqus