Δημιουργήστε μια mobile έκδοση του blog σας σε

Nick Papanotas's Facebook profile Γράφει ο Νίκος Παπανώτας | View CommentsLeave a Comment
Τελευταία ενημέρωση: Tuesday, October 28, 2008 | 12066 Views

Τελευταία ανακάλυψα μια φανταστική υπηρεσία, η οποία δημιουργεί μια mobile έκδοση του blog σας σε χρόνο dt. Ο λόγος για την moFuse,  ένα start up απο την Αμερική το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί απο το Slater Technology Fund.

Μέσα απο μια διαδικασία που κρατάει λιγότερο απο 5 λεπτά, μπορείτε να κάνετε register και αφού δώσετε το url του feed σας, η υπηρεσία δημιουργεί ένα url της μορφής x.mofuse.mobi οπου θα εμφανίζεται το blog σας σε mobile συσκευές.

Φυσικά η υπηρεσία δέν σταματά εκεί αφού σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας domain με την προσθήκη ενός CNAME record στον DNS server σας (x 1D IN CNAME  x.mofuse.mobi.) ενώ παράλληλα μπορείτε να δώσετε το adsense id σας και να κερδίζετε χρήματα απο το mobile traffic σας.

Τέλος να προσθέσω οτι σήμερα έγραψα ένα plugin για wordpress το οποίο κάνει αυτόματα redirect το mobile traffic στην διεύθυνση του mobile blog. Εαν σας ενδιαφέρει κατεβάστε το απο εδώ.

 • Νικόλας Πλατής

  Μόλις χθες ανακάλυψα το HumanWorks! Ωραία δουλειά, καθαρών προθέσεων. Χρήσιμο το blog σου αγαπητέ συνονόματε.
  Θα ήθελα Νίκο, αν γίνεται, να μου προτείνεις έναν καλό καταχωρητή για το domain name μου. Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων, φιλικά, Ν.Π.

 • Νίκος Παπανώτας

  Καλησπέρα Νίκο και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσωπικά για τα domain names χρησιμοποιώ την υπηρεσία hostwerk (www.hostwerk.gr)

  Τους γνωρίζω προσωπικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

 • Νικόλας

  Ωραίο το άρθρο και ωραίο το site.
  Καλή συνέχεια

 • http://resumewritersworld.com/ resumewritersworld.com

  Thanks a lot for this post!

 • Chris

  This info is very useful for me! Thanks for sharing.

  http://samedayessay.co.uk/

blog comments powered by Disqus